Фирмата LEDI Anatomic од Србија е основана во 1982, на почетокот како семејна компанија за изработка на чевли.
 Денес производите на LEDI имаат широка примена во здравството и другите професии, како работни, заштитни и рекреативни обувки.
Побарајте ги LEDI обувките во аптеките Алтеа од Струмица и Пробиштип...
Види повеќе