Пчелиниот восок, какао путерот и бадемовото масло се само дел од единствената формулација на Beogradski melem, кој ја негува и регенерира вашата кожа, заштитувајќи ја од секојдневните негативни влијанија.
Дали и вие го користите Beogradski melem? Споделете со нас! 
https://bit.ly/2XcrlD4...
Види повеќе