Започни го денот полн со енергија и здравје !

MagnezanC е комбинација на Магнезиум Цитрат збогатен со Витамин Ц во течна форма со фантастичен вкус.

Магнезиум Цитрат благодарение на органското потекло побрзо и подобро се абсорбира од сите други форми на магнезиум...телото го искористува во целост и делува за само 5 минути.

...Види повеќе