СОЛУН - ПАРАЛИЈА - МЕТЕОРИ

? Термин: 14 -15.03.2020
? 1 ноќевање со појадок +превоз +влез на Метеори
? 55 евра / 3400 ден. ...

Види повеќе

Специјална понуда‼️ ?Grand Hotel Bansko 4* - Бугарија

Специјална понуда‼️
?Grand Hotel Bansko 4* - Бугарија?

Пакет 5 ноќевања ? 205€ по лице со појадок и вечера 

...Види повеќе

Кипар - ОСТРОВОТ НА МАЧКИТЕ

Кипар - ОСТРОВОТ НА МАЧКИТЕ>?
Сигурна реализација‼️

Го посетуваме во Март ( 01.03 - 04.03 )

...Види повеќе

Libero Travel ? Истанбул за 8 ми МАРТ 

? Резервирајте го вашето место со само 1000 денари а остатокот платете го до 7 дена пред тргнување!

...Види повеќе

atlantis.mk Дворците на Баварија - Велигден 2020

Дворците на Баварија - Велигден 2020 ?
Цена за првите 16 места - 195 € 

Со вклучено:
?Превозот со туристички автобус...

Види повеќе

Сопствен закуп - Последни соби‼️
?Grand Hotel Bansko 4* - Бугарија ?

?15.01 - 17.01 - 75€ € за 2 ноќевања по лице со појадок и вечера

...Види повеќе