Еднодневна екскурзија по повод 8ми Март во Ниш,Србија 

Turisticka agencija AVTO ATOM
?Еднодневна екскурзија по повод 8ми Март во Ниш,Србија ?

❗️Цена: 1500 ден.
?Можност за плаќање на 3 рати!
?Термини:
-07.03.2020 г.(сабота)...

Види повеќе

ЗЛАТЕН ХОТЕЛ: Хотел и Бања Косоврасти со 61% попуст!

Grouper.mk
 ЗЛАТЕН ХОТЕЛ: Хотел и Бања Косоврасти со 61% попуст!

Во понудата е вклучено:

✓ Ноќевање со појадок, ручек и вечера...

Види повеќе
 
GROUPER.MK
 
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/1/16/2b50.png");">⭐ 61% попуст на регенерација во Дебарски Бањи!

Викенд во БАНСКО по повод 8 Март.

? Викенд во БАНСКО по повод 8 Март.?8 Март, денот на жената, изненaдите ја вашата сакана и подарете и незаборавно патување.?Повеќе информации на: http://www.solvex.net/hotel.php?id=1711
? 02 6091-885; 072/304-412

8ми март Ниш - Лесковац

T.A. Crvo Express Stip
? 8ми март Ниш - Лесковац ?

Посета на Ниш, Лесковац, организиран свечен ручек во хотел Бавка (Лесковац) со музика и забавно изненадување...

Поаѓање: 08.03.2020...

Види повеќе
T.A. Crvo Express Stip

Libero Travel ? Венеција – Фиренца – Љубљана 

? Термин: 05-09.03.2020
? 99 евра за уплати до 01.02.2020
? За Венеција не треба и посебно претставување, таа е позната како Серенисима (Најмирна) Венеција и има моќ да ги воодушевува сите оние кои прв пат доаѓаат и оние кои повторно се враќаат кај неа “
? Организиран превоз од: Виница, Кочани, Штип, Велес, Скопје и Куманово...

Види повеќе

?Атина е призната како центар на културата и уметноста во времето кога повеќето европски метрополи сеуште биле во фаза на развој или во поранешниот историски период некои од нив сеуште не биле основани.

Промо цена за први 16 места:⚡️

...Види повеќе